Konec závodní sezóny

Na konci sezóny bývají většinou závodníci už unavení nejen fyzicky ale i psychicky. Proto je třeba si ten podzim udělat hezký a do plánu si dát závody, které jsou více společenskou akcí než stresem z výkonu.

Proto si i naši závodníci vybírali a vybírají tento typ závodů. Pohár Drahanské vrchviny v plánu nesmí chybět či nechybí. Navštívili Ostraváky na Ostravském chacharovi. Také se zajeli podívat do zlínského kraje do Jablůnky. A součástí jejich společenských akcí musel být i závod ve Stupně v plzeňském kraji, kde svojí účastí přispívali na těžce nemocnou Emičku. A díky cédvojkovým závodům v Chorvatsku si prodloužili léto a zjistili, že jsou v Chorvatsku i hodně velké kopce.

Teď se závodníci GT opportunity Brno chystají na poslední závody v sezóně jako je například brněnské Cannondale kritérium. A poté je čeká krátký odpočinek následovaný prvním přípravným podzimním soustředěním ve Špindlerově mlýně, kde se rozejdou, aby následující týden mohli kvalitně trénovat na dalším podzimním soustředění v Tatrách.

 

 

Před námi je posledních pár závodů a bude opět čas na přípravu na novou sezónu.