Mistrák v Peci pod Sněžkou

Mistrovství ČR v cross-country a up hillu 2018 je již minulostí a jak že to dopadlo? Báječně! Máme titul!

Hanka Ježková si vyjela titul v up hillu a svoji formu potvrdila i v XCO, kde si vyjela 3. místo. Stejné umístění si vysloužila i v celkovém pořadí Českého poháru. Díky své vysoké výkonnosti se nominovala na Mistrovství Evropy v Glasgow a následně by se měla postavit i na start Mistrovství Světa v Lenzerheide.

Lucka Veselá i přes nepříjemné bolesti zad, které ji provázely, zatnula zuby a na mistráku dojela na 6. místě. V celém poháru ji patří 5. příčka. Dana Pospíšilová po návratu ze silničních závodů dojela jako 8. žena elite.

Filip Kubín si připsal slušnou porci UCI bodů když byl klasifikován jako 8. muž elite a v celkovém pořadí poháru obsadil 10. místo. A letos trápícímu se Zdendovi utekla vytoužená top ten jen o pár vteřin a dojel mezi U23 na 11. místě.

Filip Holub si stejně jako Hanka střihl i závod v up hillu a na kopec se dostal ve velmi slušném čase a bral 5. místo. V nedělním závodě zaznamenal také dobrý výsledek, když protnul pásku kadetského závodu na 19. místě.

Adam Venc se pral s tratí i sám se sebou a závod mu úplně nesedl a v kategorii starších žáků dojel do cíle na 24. místě. V celkovém pořadí si za celou sezónu vysloužil 16. příčku.

Letos jsme také sestavili GT štafetu. Jako první se na trať vydal Filip Kubín, na druhém úseku bojovala Lucka Veselá a juniora Jakuba Římana jsme si půjčili ze spřáteleného týmu Kolárna, který také závodí na kolech GT. Cíl tato štafeta protla jako šestá.

Více foto na našem týmovém facebooku.