Mistrovství Vesmíru

Za nádherného počasí se o uplynulé neděli konal na všeobecně známé trati tradiční zavírák sezóny Soběšická Mulda, přezdívaný Mistrovství Vesmíru.
Za nádherného počasí se o uplynulé neděli konal, na všeobecně známé trati, tradiční zavírák sezóny Soběšická Mulda, přezdívaný Mistrovství Vesmíru.
Dopolední program, v námi obsazených kategoriích, zcela opanovali naši mlaďí závoďáci: kategorii juniorů vyhrál Niko Svobodník a závod mužů na 15 km drtivě ovládnul famózně jedoucí Martin Suchánek, který si již v prvním kole vytvořil minutový náskok, který i nadále navyšoval a jako ještě junior, jednoznačně na trati po celou dobu závodu dominoval. Navíc vzhledem k tomu, že minulý víkend obsadil druhé místo na Zlínské padesátce, jasně prokázal, že na závěr sezóny se skvěle připravil a s přechodem do elitní kategorie to myslí vážně!
V odpoledním hlavním závodě mužů na 30 km se blýsknul Adam Venc, taky ještě junior, který při neúčasti nemocného Filipa Holuba zajel solidní závod s umístěním v TOP TEN...všem klukům gratulujeme.