Opět v teple v Toskánsku

Po vydařeném soustředění na horách jsme ve dvou skupinách vyrazili na bikové soustředění do tradiční a oblíbené lokality Puntone v Toskánsku.

Chlapíci U23 odjeli na dva týdny a zbytek týmu na týden. Naprosto luxusní počasí a vynikající terény umožnily všem zdravým účastníkům zájezdu splnit veškeré tréninkové plány a navíc si užít famózní bikování na nekonečných trailech v této oblasti. K tomu ranní koupačky v moři a odpolední kávičky na pláži - co dodat, snad jen, že ta cyklistika je fakt dost dobrej sport!

Bohužel se nám nevyhnuly drobné kaňky v podobě jedné zlomeninky zápěstí a hlavně nejnebezpečnější chlapské nemoci, kterou rýmečka bezesporu je, a proto ne všichni odtrénovali všechno.

Avšak celkově soustředění bylo super.

Naprosto luxusní počasí a vynikající terény umožnily splnit všem zdravým účastníkům zájezdu veškeré tréninkové plány a navíc si užít famózní bikování na nekonečných trailech v této oblasti.
K tomu ranní koupačky v moři a odpolední kávičky na pláži - co dodat, snad jen, že ta cyklistika je fakt dost dobrej sport!