Závěr sezóny

Letošní sezóna je "poznamenaná" Olympijskými hrami. Pro většinu českých závodníků tak hlavní závodní kolotoč ukončilo Mistrovství ČR. Krátkou závodní pauzu si závodníci GT OPPORTUNITY BRNO krátili na Rychlebských stezkách či v jiných destinacích, kde se bikerovo srdce rozbuší radostí z bikování.

Jako každý rok se závodníci o posledním srpnovém víkendu přestěhovali do Ostravy, kde se konal Ostravský Chachar. Sobota se nesla v duchu cross country a v neděli přišel na řadu maraton. Závodní časy se nakonec sčítali dohromady a vyhlašovalo se i celkové pořadí. Lucka Veselá ukázala, že vysoké teploty ji vyhovují a v obou dnech si dojela pro vítězství. I ostatním členům se dařilo a tak byl náš dres na pódiu k vidění několikrát.

O stejném víkendu se Hanka Ježková zúčastnila Rakouského poháru a potvrdila svoji letošní výbornou sezónu třetím místem.

Letos se Mistrovství Světa Masters konalo v italském Val di Sole, a tak se kouč a manažer v jedné osobě, Dušan Olejníček, rozhodl startovat. V cíly velmi fyzicky náročného okruhu byl Dušan klasifikovaný jako třicátý.

Někteří z našich závodníků o prvním zářijovém víkendu bojovali na Soběslavském maratonu. Václav Hálek si vyjel 13.místo.

 

Další fotografie naleznete na týmovém facebooku https://www.facebook.com/GT-opportunity-Brno-280896868611719/